Продукти за по - чиста кухня

Продукти за по - чиста кухня
29 юли 2021

Продукти за по - чиста кухня

Някои от най - търсените ни продукти за по - чиста кухня, са концентрираният многофункционален гел. С един замах ще се справите с прах и петна, дори изсъхналите, обезмаслете измитите повърхности и леко ги гланцирате. И благодарение на красивите френски ароматни масла ще създадете релаксираща домашна атмосфера. Може да се използва за всички миещи се повърхности, метал, MDF, ламиниран, пластмаса, керемиди, керамика, линолеум, теракота, каменинови изделия. Ще го оцените особено при измиване на големи повърхности.

 

Друг мното търсен продукт е гелът за скари и фурни, който лесно премахва дори и старите изгаряния и дим, изсушените мазнини и остатъците от храна. Можете да го използвате за бързо почистване на стъклото на камината, скарите, решетките и вътрешността на фурните.

 

Вижте продуктите за по - чиста кухня

Как да почистим кухнята с продукти за почистване

Продуктите на Prouve могат да направят вашата кухня по - чиста и по - хубава. Prouve има много специализирани продукти в почистването на кухнята и поддържането на блясъкът в нея.

прочети още

Козметика онлайн

Продуктите за козметика на Prouve са винаги на най - високо ниво, за вас, дами

прочети още

Prouve продукти

Prouvе предлага широка гама от продукти за по - добър начин на живот. Всички продукти са на принципа на мрежовия маркетинг (МЛМ). По тази причина не може да ги намерите във физическите магазини, а можете да ги закупите единствено от регистриран независим дистрибутор.

прочети още

Кератинов серум за защита на косата и скалпа - ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ

Специално създадена формула с много ценни съставки

прочети още