Как да почистим кухнята с продукти за почистване

Как да почистим кухнята с продукти за почистване
9 август 2021

Как да почистим кухнята с продукти за почистване

Как да почистим кухнята с продукти за почистване

При почистването на вашата кухня, винаги ще ви бъде от полза Универсалният почистващ гел на Prouve на цена от 11,50лв. Ако се борите с мръсотията с универсална течност, е време да преминете към продукт от последно поколение: концентриран многофункционален гел. С един замах ще се справите с прах и петна, дори изсъхналите, обезмаслете измитите повърхности и леко ги гланцирате .. И благодарение на красивите френски ароматни масла ще създадете релаксираща домашна атмосфера. Може да се използва за всички миещи се повърхности, метал, MDF, ламиниран, пластмаса, керемиди, керамика, линолеум, теракота, каменинови изделия. Ще го оцените особено при измиване на големи повърхности.

Виж продуктът

 

Друг много добър специализиран продукт на Prouve, който ще ви помогна да достигнете до желаният ефект във вашата кухня, e

Течността за почистване на екрани и иноксови повърхности със спрей накрайник


Зацапвания и пръстови отпечатъци върху екрани и устройства от неръждаема стомана могат да ни раздразнят не само в слънчев ден. Те се появяват внезапно, с най-малкото докосване. Те развалят радостта от гледането на филми, те са недостатък в прясно почистения интериор. И не ни харесва, когато подобни дреболии развалят настроението ни,  в Пруве са проектирали перфектния спрей за почистване на екрани и повърхности от стомана INOX, който също ще ви помогне бързо и безопасно не само да почистите, но преди всичко да предотвратите повторно замърсяване.

За какво ще ви хареса: не оставя следи или ивици по повърхностите, които почиствате.

За какво можете да го използвате: компютърни монитори, телевизионни екрани, плазмени екрани, LCD, светодиоди, дисплеи, също дистанционни управления, мобилни телефони и компютърна клавиатура, оборудване от стомана INOX. Може да се използва както за матови, така и за гланцови повърхности.

 
 
Друг важен и функционален продукт е:

Препаратът за отпушване на мивки и канали

Виж продуктът

 
 

За какво ще ви хареса: работи бързо и е по-евтино от водопроводчик. Ако се използва редовно веднъж месечно, веднъж завинаги ще забравите за запушена мивка.

За какво още се погрижихме: гелът не корозира стоманени тръби и гуми.

За какво можете да го използвате: мивки, сифони, тоалетни, душ корита, вани, дренажни тръби в кухнята и банята.

Какви блокажи ще ви помогнат да премахнете: блокажи, образувани от мазнини, утайка от кафе и чай, остатъци от храна, коса, хартия или вата.

Без миризма

 

 

Вижте продуктите за по - чиста кухня

Добри продукти за почистване на банята Prouve

Добри продукти за почистване на банята Prouve - превърнете почистването на банята вкъщи в много по - приятен процес с продуктите на Prouve.

прочети още

Хубави продукти на Prouve за пролетно почистване

Хубави продукти на Prouve за пролетно почистване - пролетното почистване, е време, през което много хора решават да освежат дома си, и да почистят различните пространства. По време на този процес, почистването на кухнята, банята, хола, спалнята, може да се окаже по - трудно и времеемко от очакваното.

прочети още

Лесно почистване на фуги с препарат

Лесно почистване на фуги с препарат - Почистването на фугите може да бъде трудна и отнемаща време задача, която често изисква използването на специализирани почистващи препарати и инструменти. Въпреки това, с иновативния почистващ препарат за фуги с практична капачка от Prouve, почистването на фугите никога не е било толкова лесно и ефективно. В тази статия ще обсъдим предимствата на почистващия препарат за фуги на Prouve, ще подчертаем неговата практична капачка и ще обясним защо тези продукти са отличен избор за почистване на всякакви повърхности.

прочети още

Топ 3 на най-добрите мъжки парфюми за 2024 година

В тази статия ви представяме топ 3 на мъжките парфюми за 2024 г, всеки един от които предлага уникални преживявания за сетивата.

прочети още

Как се премахва ръжда от места в банята

Ръждата може да се появи на санитарни съоръжения и метални повърхности, което намалява естетиката и доброто състояние на вашата баня.

прочети още

Добри почистващи препарати онлайн магазин

Добре дошли в онлайн магазина на Prouve Bulgaria, вашият надежден източник за добри почистващи препарати. Ако търсите висококачествени продукти, които да гарантират перфектно чистота и блясък във вашите домове и бизнес среди, тогава сте на правилното място.

прочети още

Как можем да почистим мръсните фуги в банята

В банята ни, фугите с времето могат да станат жълти, тъмни и изглеждат мръсни. Това не само намалява естетическото излъчване на банята, но и може да бъде идеална среда за нарастване на бактерии и плесени. Затова е важно да знаем как да почистим фугите и да поддържаме банята си безупречна.

прочети още

Препаратите за добро почистване на кухня на Prouve

Препаратите за добро почистване на кухня на Prouve - Prouve е марка, която произвежда висококачествени почистващи продукти, създадени да бъдат ефективни и да предоставят дълготрайни резултати. Продуктите на Prouve за почистване на кухнята са създадени да почистват замърсяванията и мазнините качествено и ефективно, и да не повреждат повърхността, която почиствате.

прочети още

Препарати против ръжда и варовик на Prouve

Препарати против ръжда и варовик на Prouve - ние, Prouvebulgaria, предлагаме най - различни продукти за почистване, включително против ръжда и варовик.

прочети още

Продукти за пролетно почистване на Prouve

Продуктите за почистване на Prouve, са известни по целият свят, с доброто си качество и приложение, за почистване на всякакви повърхности. Продуктите на Prouve биват най - различни, и всички те, се грижат за опазването на околната среда.

прочети още

Козметика онлайн

Продуктите за козметика на Prouve са винаги на най - високо ниво, за вас, дами

прочети още

Продукти за по - чиста кухня

Продуктите на Prouve могат да направят вашата кухня по - чиста и по - хубава. Продуктите на Prouve могат да почистят всичко във вашата кухня.

прочети още

Prouve продукти

Prouvе предлага широка гама от продукти за по - добър начин на живот. Всички продукти са на принципа на мрежовия маркетинг (МЛМ). По тази причина не може да ги намерите във физическите магазини, а можете да ги закупите единствено от регистриран независим дистрибутор.

прочети още

Кератинов серум за защита на косата и скалпа - ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ

Специално създадена формула с много ценни съставки

прочети още