Универсален почистващ гел

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 504007
18,00 лв.
  • почиства ефективно
  • има фин блясък и деликатен парфюм
  • обезмаслява почистените повърхности
  • мирише чудесно

Многозадачността е нашето ежедневие. Не само на работа, но и у дома. Измивате пода в хола, избърсвате плочките в кухнята и вече мислите за банята и гаража ... Така че, ако се борите с мръсотията с универсална течност, е време да преминете към продукт от последно поколение: концентриран многофункционален гел. С един замах ще се справите с прах и петна, дори изсъхналите, обезмаслете измитите повърхности и леко ги гланцирате .. И благодарение на красивите френски ароматни масла ще създадете релаксираща домашна атмосфера.

Вижте колко е лесно да се използва:
Разтворете 35 ml от гела в 5 l топла вода. Измийте повърхността с добре изстискан моп или кърпа и просто оставете да изсъхне (разреденият гел не е необходимо да се изплаква). Ако се случи да се замърси много, измийте повърхността с неразреден гел, нанесен върху гъба или кърпа, и изплакнете обилно с вода.
За кои повърхности можете да го използвате: за всички миещи се повърхности, метал, MDF, ламиниран, пластмаса, керемиди, керамика, линолеум, теракота, каменинови изделия. Ще го оцените особено при измиване на големи повърхности.
За какво друго сме се погрижили: В много от домовете, които познаваме, няма достатъчно място за съхранение на почистващи продукти, затова се опитахме да решим този проблем, като използваме ефикасни концентрати с многофункционални формули. Сега разполагате с до 4 различни действия само в един икономичен продукт.
Какво мирише толкова красиво: сочен цитрус, френска лавандула, жасмин и свежи озонови нотки. 

Аромат:
Връхни нотки: бергамот, пъпеш, грейпфрут 
Сърдечни нотки: лавандула, жасмин, озонови нотки
Дълбоки нотки: кехлибар, мъх, дървесни нотки

 

Състав:

ВОДА, АКРИЛАТИ/BEHENETH-25 МЕТАКРИЛАТ КОПОЛИМЕР, PPG-2 МЕТИЛОВ ЕТЕР, C9-11 ПАРЕТА - 3, КОКАМИДОПРОПИЛ БЕТАИН, КАЛИЕВ ОЛЕАТ, НАТРИЕВ ДОДЕЦИЛБЕНЗЕН СУЛФОНАТ, PPG-2 C9-11 ПАРЕТА-8, ПАРФЮМ, C9-11 ПАРЕТА-5, ТЕТРАНАТРИЕВА ЕДА, НАТРИЕВ ХИДРОКСИД, ГЛИЦЕРЕТ-8 ЕСТЕРИ НА МАСЛИНОВО МАСЛО, ЛИНАЛООЛ, ЛИМОНЕН, ЦИТРОНЕЛОЛ, МЕТИЛХЛОРОИЗОТИАЗОЛИНОН, МЕТИЛИЗОТИАЗОЛИНОН, 2-БРОМО-2-НИТРОПРОПАН-1,3-ДИОЛ, ОЦВЕТИТЕЛ

 

Обем: 1000 мл.

Продуктът се продава от независим дистрибутор с номер: 20092214

Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.

Доставки се извършват в срок от 1-2 работни дни с куриерски фирми Спиди или Еконт до офис или посочен адрес. Цената на доставката се формира по определен от тях тарифен план според разстоянието и  теглото на поръчката.

Всички продукти се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

Имате право в срок до 14 дни да върнете закупеният продукт, като същият бъде в цялостен вид, неупотребен и с цялостна опаковка.

 

Подобни продукти