Натурално етерично масло - Евкалипт

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 207003
27,50 лв.

Добива се от млади листа и клонки на отглеждан в Китай евкалипт. Притежава освежаващ, студен, дървесен аромат.

Използвайте го, когато: искате да релаксирате и да се отпуснете. Перфектно успокоява напрежението. Изключително подходящо, когато усещате, че губите сили и се нуждаете от енергийна инжекция. Загрява, носи облекчение на уморените мускули. Ефективно освобождава дихателните пътища и улеснява дишането. Облекчава кожни възпаления.

Добре е да знаете: суровините, от които се добиват нашите етерични масла, са сертифицирани и идват от органично земеделие.

За какво можете да ги използвате:

За ароматна баня, която ще успокои сетивата Ви, ще Ви помогне да се отпуснете, да намалите напрежението в тялото и ще окаже благотворно влияние върху кожата Ви. За да я приготвите, добавете 10-15 капки от избраното етерично масло във вана с топла вода.

За баня за ръцете или стъпалата, която ще Ви помогне да осигурите правилната хидратация и мекота на кожата. Прекрасно средство за облекчаване на уморени крака. За да я приготвите, смесете 2-6 капки от избраното етерично масло с 15 ml (супена лъжица) Натурално масло Авокадо и го добавете в леген с топла вода.

За масаж, който ще окаже благотворно влияние на тялото и сетивата Ви. Ще подобри еластичността и тонуса на кожата. Ще стимулира кръвообращението и по този начин ще засили полезното действие на маслата. Достатъчно е да смесите 2-6 капки от избраното етерично масло с 15 ml (супена лъжица) натурално масло Авокадо.

Като компрес. За да го приготвите, смесете 5-10 капки масло с половин чаша топла вода. Накиснете в нея малка кърпа, леко изстискайте и поставете върху избрана част от тялото.

За ароматизиране на въздуха в помещението. Добавете в арома дифузер 4 капки масло на 65 ml вода.

ВНИМАНИЕ: Не използвайте неразредено масло върху кожата. Не превишавайте максималната доза. Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Може да предизвика кожна алергия. Преди употреба от деца и бременни, трябва да се консултирате с лекар. Да се съхранява далеч от достъпа на деца. Леснозапалим продукт. Тъй като това е натурален продукт, може да се появи помътняване. Да се съхранява при температура до 20С. Да не се охлажда. Да не се замразява. Да се съхранява на тъмно. Маслото не изисква изплакване.

Натуралното етерично масло Сладък портокал и Натуралното етерично масло Грейпфрут не бива да се прилагат върху кожа, която ще бъде излагана на действието на слънчеви или UV лъчи.

Обем:10 мл.

СЪСТАВ:

NATURAL ESSENTIAL OIL

EUCALYPTUS

NATURALNY OLEJEK ETERYCZNY

EUKALIPTUS

Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene, Linalool

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!