Спрей за почистване на бани и душ кабини

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 512001
13,60 лв.

Как да почистим бързо и природосъобразно банята?

Това е едно от помещенията, в които трябва да полагаме особена грижа за чистотата. Затова нашият многофункционален Спрей за почистване на бани и душ кабини от серията Home&Living Green е незаменим продукт, с помощта на който ще почистите своята баня за няколко минутки. Той е изключително ефективен и заедно с това природосъобразен, тъй като съдържа 98% съставки от естествен произход.

Защо ще го харесате: за това, че благодарение на формулата си, базирана на млечна киселина, светкавично отстранява различни замърсявания, отлагания от сапун и котлен камък. Осигурява идеална чистота и блясък. Не оставя петна и ивици. Съдържа корозионен инхибитор, който предпазва повърхностите от увреждане.   

Какво ще Ви възхити: всички повърхностно-активни препарати са създадени на базата на естествени съставки и са напълно биоразградими. Това Ви гарантира сигурност, че докато почиствате не вредите на околната среда.

Какво можете да почистите с него: металните повърхности, душ кабината, фаянса, ваната и друго санитарно оборудване. 

Какво ухае толкова приятно: свежите нотки въздух, червени плодове, бели цветя, сочна круша и сандалово дърво. 

Вижте колко е лесен за употреба: напръскайте върху почистваната повърхност и оставете за около 1 минута. Избършете с влажна кърпа и изплакнете с вода.

 

Състав:

AQUA
LACTIC ACID
AMMONIUM LAURYL SULFATE SODIUM LAUROYL SARCOSINATE PHENOXYETHANOL
SODIUM PYRITHIONE
PARFUM
POLYSORBATE 20

Обем: 500 мл.

Този продукт се продава от Независим партьор с номер: 20092214

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!