ВОДОУСТОЙЧИВ МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ 2- Студено кафяво

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 302006
19,80 лв.

Изразителните, естествено изглеждащи вежди, не само оптически уголемяват очите, но и придават характер на лицето и по-добре изразяват неговите черти.

Благодарение на нашия ВОДОУСТОЙЧИВ МОЛИВ ЗА ВЕЖДИ  / WATERPROOF EYEBROW STYLIST PENCIL / с кадифена, кремообразна консистенция ще получиш  ефект за много часове. Моливът има четка и профилиран връх, които ще Ти помогнат за няколко мига лесно да моделираш и оформиш веждите си.

Защо ще го харесаш: за специално профилиран връх. Триъгълната му форма позволява прецизно нанасяне. Перфектно запълва кухини между космите, подчертава арката и определя формата й. Четката перфектно разресва и оформя веждите.

Какво ще Те възхити: моливът е устойчив на вода и атмосферни условия. Той издържа  много, както както в горещини така и дъждовно време.  Не се разпада, не залепва веждите и не оставя бучки и е устойчив е на размазване. Благодарение на високата пигментация, моливът перфектно покрива веждите. Осигурява дълготраен, естествен стилизиращ ефект – до 12 часа.

Как да се използва: среши веждите с четка.  След това извади щифта и с къси щрихове подчертай и ги допълни, придавайки на тях желаната форма. Накрая използвай отново четката, за да премахнеш излишъка на молив  от космите и подредиш веждите си.

Какво си струва да знаеш още за него: нежната му формула е подходяща за хора с чувствителна кожа.

Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.

Доставки се извършват в срок от 1-2 работни дни с куриерски фирми Спиди или Еконт до офис или посочен адрес. Цената на доставката се формира по определен от тях тарифен план според разстоянието и  теглото на поръчката.

Всички продукти се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

Имате право в срок до 14 дни да върнете закупеният продукт, като същият бъде в цялостен вид, неупотребен и с цялостна опаковка.

 

Подобни продукти