Гел за тяло EXOTIC FRESHNESS

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 210002
14,90 лв.

Как да превърнем къпането в екзотично пътешествие за сетивата?
Представете си, че под душа или във ваната се пренасяте на окъпан от слънчеви лъчи екзотичен остров. Усетете го с кожата си, благодарение на нашия Гел за тяло със завладяващ аромат на сочни плодове. Този гел не само нежно и ефективно измива кожата, но и я подхранва.

Защо ще го харесате: защото обгръща тялото с нежна, кадифена пяна и възстановява свежия, сияен вид на кожата. Благодарение на него тя ухае прекрасно, става гладка и приятна на допир. Гелът превръща къпането в истинско удоволствие за тялото и сетивата.

Каква е нашата тайна: богатата на естествени съставки формула, която се грижи прекрасно за състоянието на кожата. Френската термална вода я подсилва и минерализира, а бетаинът и полизахаридите от перуанското растение тара ѝ осигуряват оптимално ниво на хидратиране.

Какво ухае толкова прекрасно: композицията от сочни плодове - сладка папая, освежаващ ананас и зряла праскова.

Как се използва: нанесете малко количество гел върху мократа кожа, нежно втривайте, докато се образува пяна, след което изплакнете с вода.


100% от тестваните* потвърдиха, че гелът не само идеално почиства кожата, като и дава усещане за чистота и комфорт, но и перфектно я подхранва. Всички биха го препоръчали на свои познати.
* Въз основа на независими потребителски тестове, проведени в група от 25 човека.

Подобни продукти