Спрей за премахване на гънки

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 210008
8,30 лв.

Нямате време за гладене в сутрешната суматоха? Трябва бързо да приведете в порядък намачканите дрехи преди важна среща? А може би заминавате на почивка и нямате място за ютия в багажа си? Вкъщи, на работа или на път - достатъчно е да използвате нашия доказан метод - Спрея за премахване на гънки. Благодарение на старателно разработената си формула “изглажда” тъканите за няколко мига и без усилие и прави така, че отново да изглеждат безупречно.

Защо ще го обикнете: защото се справя бързо с гънките по дрехите, като изглажда влакната на плата без употребата на ютия. Незаменим на път и за премахване на образувалите се през деня гънки.

За какво още сме помислили: благодарение на малката, подръчна опаковка винаги ще го поберете в куфара или в пътната си чанта.

За какви тъкани е подходящ: за всички видове тъкани, с изключение на естествена и изкуствена коприна и 100% полиестерни платове. Преди употреба тествайте спрея върху малка част от плата.

Вижте колко е лесен за употреба: напръскайте дрехите по цялата повърхност, от двете страни. След това ги опънете или изгладете и изчакайте да изсъхнат.

Еластични дрехи (тениски, блузи, рокли):
Окачете дрехата на закачалка, леко я напръскайте по цялата повърхност от двете страни. След това внимателно разтеглете и пригладете. Изчакайте да изсъхне и готово.

Нееластични дрехи (панталони, ризи, поли):
Леко напръскайте дрехата по цялата повърхност от двете страни. След това поставете върху равна повърхност и изгладете с ръце. Изчакайте да изсъхне и готово.

Какво ухае толкова приятно: нежен божур, сочна круша и благоуханен кедър

 

100 ml.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!