Спрей за премахване на гънки

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 210008
9,90 лв.
  • гладене без използване на ютия
  • безопасен за тъкани
  • идеален за пътуване
  • мирише чудесно

Как да се отървете от гънките на дрехите по бърз и лесен начин?
Нуждаете ли се от бърз начин да изгладите намачканите дрехи преди важна среща? Нямате време за гладене в сутрешната суматоха? А може би заминавате на почивка и нямате място за ютия в багажа си? Вкъщи, на работа или на път - достатъчно е да използвате нашия доказан метод - Спрея за премахване на гънки. Благодарение на старателно разработената си формула “изглажда” тъканите за няколко мига и без усилие и прави така, че отново да изглеждат безупречно.

Защо ще го обикнете: защото се справя бързо с гънките по дрехите, като изглажда влакната на плата без употребата на ютия. Незаменим на път и за премахване на образувалите се през деня гънки.

За какво още сме помислили: благодарение на малката, подръчна опаковка винаги ще го поберете в куфара или в пътната си чанта.
За какви тъкани е подходящ: за всички видове тъкани, с изключение на естествена и изкуствена коприна и 100% полиестерни платове. Преди употреба тествайте спрея върху малка част от плата.

Вижте колко е лесен за употреба: напръскайте дрехите по цялата повърхност, от двете страни. След това ги опънете или изгладете и изчакайте да изсъхнат.

Еластични дрехи (тениски, блузи, рокли):
Окачете дрехата на закачалка, леко я напръскайте по цялата повърхност от двете страни. След това внимателно разтеглете и пригладете. Изчакайте да изсъхне и готово.

Нееластични дрехи (панталони, ризи, поли):
Леко напръскайте дрехата по цялата повърхност от двете страни. След това поставете върху равна повърхност и изгладете с ръце. Изчакайте да изсъхне и готово.

Какво ухае толкова приятно: нежен божур, сочна круша и благоуханен кедър

 

Обем: 100 мл.

Продуктът се продава от независим дистрибутор с номер: 20092214

Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.

Доставки се извършват в срок от 1-2 работни дни с куриерски фирми Спиди или Еконт до офис или посочен адрес. Цената на доставката се формира по определен от тях тарифен план според разстоянието и  теглото на поръчката.

Всички продукти се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

Имате право в срок до 14 дни да върнете закупеният продукт, като същият бъде в цялостен вид, неупотребен и с цялостна опаковка.

 

Подобни продукти