СИЛИКОНОВА ЧЕТКА ЗА БАНЯ + СТОЙКА

  • Марка: -
15,00 лв.

 

СИЛИКОНОВА ЧЕТКА ЗА БАНЯ + СТОЙКА
ХИГИЕНА + ГЪВКАВА - силиконова четка е хигиенична, изплаква се по-добре и не натрупва замърсявания . В резултат на това меките и еластични косъмчета не задържат бактерии. Силиконовата четка за тоалетна е ефективно, бързо и нежно почистване на тоалетната.
2 НАЧИНА НА СЪХРАНЕНИЕ - четката има допълнително лепило, благодарение на което четката може да се монтира без пробиване на плочките. Просто залепете за стената и закачете . Друг начин е поставянето на пода .
ЕЛЕГАНТЕН КОНТЕЙНЕР - освен практичната функция на четката, той е и много естетичен. Модерният дизайн прави продукта пасващ на повечето бани и е елегантно допълнение .
УСТОЙЧИВ НА КАПЕНЕ - Четката RUHHY има собствено чекмедже против капене. Тази подвижна основа предотвратява капенето на вода върху пода. Благодарение на това вътре не се създава среда за развитие на вируси и бактерии. Допълнително има водопоглъщащ куб .
СПЕЦИФИКАЦИЯ - цвят: бял/сив, материал: пластмаса/силикон; размери на контейнера: 12,5 х 10,5 х 10,5 см; размери на четката: 45 х 7 см; тегло: 291g; тегло в опаковка: 363гр.
СПЕЦИФИКАЦИЯ


материал: пластмаса / силикон
размери на контейнера: 12,5 х 10,5 х 10,5 см
размери на четката: 45 х 7 см
тегло: 291гр
тегло в опаковка: 363гр
ВКЛЮЧЕНО

четка
пръчка
контейнер с чекмедже
тиксо с дръжка
водопоглъщащ куб

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!