Шампоан за килими

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 504004
18,50 лв.
  • възвръща свежестта, мекотата и пухкавостта на килимите
  • отстранява дори стари замърсявания
  • предпазва влакната от нови петна
  • е нежен към цветовете

Кога за последен път вашите килими имаха домашен СПА? Ако искате те да запазят красивия си цвят и текстура възможно най-дълго, редовното вакуумиране и измиване не са достатъчни. Ето защо Пруве създаде уникален шампоан, който съчетава ефективността на течност за измиване с козметика за грижа за най-деликатната коса. Плътната, активна пяна прониква дълбоко във влакната и прецизно премахва дори старите замърсявания. Справя се добре с петна и деформации на влакна. Възстановяване на свежестта, мекотата и пухкавостта на килимите. Освен това предпазва влакната от нови замърсявания.

Вижте колко е лесно да се използва:
Първо почистете добре килима или тапицерията. Разтворете 150 мл (3 мерителни лъжички) от течността в 1 литър вода. Потопете гъба в разтвора и изстискайте няколко пъти, за да се получи гъста пяна. Разпределете пяната равномерно върху вакуумираната повърхност, като внимавате да не я намокрите прекалено много. Ако има твърде много влага, можете да я съберете с микрофибърна кърпа. Оставете килима да изсъхне. След като изсъхне, шампоанът се превръща в прах, който трябва да се събере с прахосмукачка.

Какво те изненадва приятно: деликатен е за цветовете. Дори след многократно пране, те запазват естествения си нюанс. Затова можете уверено да го използвате дори за богато украсени, многоцветни килими.

Какво ще ви осигури допълнителна безопасност: ароматните масла без алергени в съответствие със стандартите IFRA (Международна асоциация на ароматите), което е особено важно, когато в дома ви има малки деца или домашни любимци.

За какво можете да го използвате: за килими от естествени и синтетични влакна, подови, стенни и килими за баня, за подови настилки от естествени и изкуствени влакна, за тапицерия (включително тапицерия за автомобили).

Какво мирише толкова красиво: сочен цитрус, виолетови листа, чувствена ванилия и дъбов мъх. 

 

Състав:

ВОДА, АКРИЛЕН ПОЛИМЕР, НАТРИЕВ ЛАУРИЛ СУЛФАТ, НАТРИЕВ ЛАУРОИЛ САРКОЗИНАТ, ПАРФЮМ, ТЕТРАНАТРИЕВА ЕДА, МЕТИЛХЛОРОИЗОТИАЗОЛИНОН, МЕТИЛИЗОТИАЗОЛИНОН, 2-БРОМО-2-НИТРОПРОПАН-1,3-ДИОЛ

 

Обем: 1000 мл.

Продуктът се продава от независим дистрибутор с номер: 20092214

Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.

Доставки се извършват в срок от 1-2 работни дни с куриерски фирми Спиди или Еконт до офис или посочен адрес. Цената на доставката се формира по определен от тях тарифен план според разстоянието и  теглото на поръчката.

Всички продукти се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

Имате право в срок до 14 дни да върнете закупеният продукт, като същият бъде в цялостен вид, неупотребен и с цялостна опаковка.

 

Подобни продукти