Умен спрей за кухненски повърхности

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 501003
14,70 лв.

 

  • действа бързо и всеобхватно.
  • почиства и обезмаслява много добре
  • леко блести
  • неутрализира устойчивите миризми

Как да почистите по-бързо в кухнята?
Кухнята е сърцето на дома ви. В нея винаги се случват много неща, затова е важно да я поддържате чиста. Това е мястото, където се създават най-силните връзки при приготвянето и консумирането на храна, но и мястото, където винаги нещо капе, пръска и се размазва. Ето защо е удобно да имате под ръка спрей, който може да почисти на практика всичко на мига: работните плотове, шкафовете, кухненските прибори, первазите на прозорците, кофите за боклук или керамичния плот. Той е универсален: почиства, леко лъска, обезмаслява и неутрализира упорити миризми.

За какви повърхности можете да го използвате: за всички миещи се повърхности, дървени, MDF, ламинирани, пластмасови и дори мраморни плотове и первази. Можете да го използвате върху повърхности, които влизат в контакт с храна.

Какво мирише толкова красиво: екзотичен иланг-иланг и сандалово дърво, придружени от свежи нотки на здравец и бергамот. 

Архитектура на аромата:

Връхни нотки: иланг-иланг, бергамот, алдехид

Сърдечни нотки: здравец, роза, люляк

Базови нотки: мускус, сандалово дърво

 

Състав:

ВОДА, PPG-2 МЕТИЛОВ ЕТЕР, КОКАМИДОПРОПИЛ БЕТАИН, PPG-2 C9-11-ПАРЕТ-8, НАТРИЕВ ЦИТРАТ, НАТРИЕВ КУМЕНЕСУЛФОНАТ, ДИМЕТИКОН, ПАРФЮМ, ПОЛИСОРБАТ 20, МЕТИЛХЛОРОИЗОТИАЗОЛИНОН, МЕТИЛИЗОТИАЗОЛИНОН, 2-БРОМО-2-НИТРОПРОПАН-1,3-ДИОЛ

 

Обем: 500 мл.

Продуктът се продава от независим дистрибутор с номер: 20092214

Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.

Доставки се извършват в срок от 1-2 работни дни с куриерски фирми Спиди или Еконт до офис или посочен адрес. Цената на доставката се формира по определен от тях тарифен план според разстоянието и  теглото на поръчката.

Всички продукти се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

Имате право в срок до 14 дни да върнете закупеният продукт, като същият бъде в цялостен вид, неупотребен и с цялостна опаковка.

 

Подобни продукти