Почистващ препарат за тоалетни чинии

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 502004
15,70 лв.
  • Справя се светкавично с най-тежките замърсявания
  • съдържа съвременни силикони и естествена млечна киселина
  • не съдържа хлор
  • мирише чудесно

Ефективна гел формула, която работи както в топла, така и в студена вода. Плътният гел не изтича веднага от почистената повърхност, а я покрива и позволява на активните съставки да действат. Гелът действа перфектно и под нивото на водата.

Безпроблемното почистване на тоалетната:
Почистването на тоалетната никога не е било сред любимите ни занимания. Не обичаме и миризмата на хлор. Ето защо разработихме ефективно решение, което ни помага да го направим много бързо и ухае прекрасно в цялата баня. Формулата на гела за бързо почистване моментално се справя с най-упоритите замърсявания. 

За какво можете да го използвате: тоалетни чинии, купи за биде, керамични мивки и душ корита.

Без съдържание на хлор.

Какво мирише толкова красиво: сочни плодове, сладка ванилия и кокос. 

 

Състав:

ВОДА, НАТРИЕВ ЛАУРЕТ СУЛФАТ, МЛЕЧНА КИСЕЛИНА, КСАНТАНОВА ГУМА, C12-15 ПАРЕТА-7, СИЛИКОНОВ ПОЛИЕТЕР, ПАРФЮМ, ПОЛИСОРБАТ 20, МЕТИЛХЛОРОИЗОТИАЗОЛИНОН, МЕТИЛИЗОТИАЗОЛИНОН, 2-БРОМО-2-НИТРОПРОПАН-1,3-ДИОЛ, ОЦВЕТИТЕЛ

 

Обем: 750мл.

Продуктът се продава от независим дистрибутор с номер: 20092214

Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.

Доставки се извършват в срок от 1-2 работни дни с куриерски фирми Спиди или Еконт до офис или посочен адрес. Цената на доставката се формира по определен от тях тарифен план според разстоянието и  теглото на поръчката.

Всички продукти се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

Имате право в срок до 14 дни да върнете закупеният продукт, като същият бъде в цялостен вид, неупотребен и с цялостна опаковка.

 

Подобни продукти