Почистващ крем

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 504001
14,30 лв.
  • нежно почиства, поддържа и защитава почистваните повърхности
  • премахва водни и сапунени отлагания, котлен камък, петна от ръжда, изгаряния и мазни отлагания
  • лъска почистената повърхност

Знаете ли, че някои домакински предмети са толкова деликатни, че силното търкане може да повреди повърхността им? Ето защо при създаването на нашето кадифено мляко се вдъхновихме от козметиката за премахване на грим. В резултат на това то не само почиства нежно, но и се грижи за почистените повърхности, придава им блясък и ги защитава.

Вижте колко е лесно да се използва:
Нанесете млякото върху повърхността, която трябва да бъде почистена, подобно на средство за премахване на грим. Ако е необходимо, втрийте леко. След това внимателно отстранете остатъците с леко влажна кърпа и изплакнете обилно с вода.

Какво ще ви зарадва с него: кадифена консистенция като в най-деликатната козметика със скоростта и ефективността на действие. Съдържа деликатен зехтин, който придава красив блясък на почистената повърхност.

Какво можете да почистите с него: санитарен порцелан (мивки, мивки, вани), кухненски уреди, никелирани, керамични, емайлирани повърхности, пластмасови градински мебели, керемидени стени

Лесно премахва: сапун и вода потъмняват, варовикови отлагания, петна от ръжда, изгаряния и мазни отлагания.

 

Състав:

ВОДА, ДОЛОМИТ, С12-15 ПАРЕТА-7, НАТРИЕВ ЛАУРЕТ СУЛФАТ, ДИМЕТИКОН, КСАНТАНОВА ГУМА, ПАРФЮМ, ГЛИЦЕРЕТ-8 ЕСТЕРИ НА МАСЛИНОВО МАСЛО, СИЛИКОНОВА ЕМУЛСИЯ ПРОТИВ ПЕНЕНЕ, МЕТИЛХЛОРОИЗОТИАЗОЛИНОН, МЕТИЛИЗОТИАЗОЛИНОН, 2-БРОМО-2-НИТРОПРОПАН-1,3-ДИОЛ

 

Обем: 500 мл.

Продуктът се продава от независим дистрибутор с номер: 20092214

Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.

Доставки се извършват в срок от 1-2 работни дни с куриерски фирми Спиди или Еконт до офис или посочен адрес. Цената на доставката се формира по определен от тях тарифен план според разстоянието и  теглото на поръчката.

Всички продукти се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

Имате право в срок до 14 дни да върнете закупеният продукт, като същият бъде в цялостен вид, неупотребен и с цялостна опаковка.

 

Подобни продукти