Спрей за стъкла и огледала с двуфазен пулверизатор

  • Марка: Prouvé
  • Кат. номер: 594111
14,50 лв.
  • лесно се разнася по повърхността
  • не оставя ивици
  • прави стъклото и огледалата кристално чисти
  • без амоняк

Как да направите прозорците си кристално чисти?

Сложете край на отнемащото време за миене и полиране и забравете за досадните ивици. Сега почистването дори на такива проблемни зони може да бъде удоволствие. Нашият спрей се разнася лесно по повърхността и безопасно отстранява всички замърсявания, включително мазнини, прах, сажди.

За какво ще ви хареса: кристално чисти прозорци и огледала, без нито една ивица.

Каква е нашата тайна: Спреят съдържа съставки, които овлажняват добре почистваната повърхност и свързват частиците мръсотия заедно, което прави възможно премахването на всякаква мръсотия от стъкла и огледала за няколко минути, включително упорити следи от мазни ръце. Благодарение на съдържанието на алкохол, той се изпарява много бързо от повърхността, без да оставя ивици.

За какво можете да го използвате: за прозорци и дограми, прозорци на автомобили, стъкло в душ кабини, за навеси за автомобили, огледала, кристали, абажури от стъкло. За цветни, тонирани и витражи, включително витражи. Препоръчваме го и за пластмаса и плексиглас.

Не съдържа амоняк.

Какво мирише толкова красиво: сочни плодове, флорални нотки и чувствен мускус.

 

Състав:

ВОДА, ИЗОПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ, БУТОКСИПРОПАНОЛ, ПАРФЮМ, МЕТИЛХЛОРОИЗОТИАЗОЛИНОН, МЕТИЛИЗОТИАЗОЛИНОН, 2-БРОМО-2-НИТРОПРОПАН-1,3-ДИОЛ

 

Обем: 500 мл.

Продуктът се продава от независим дистрибутор с номер: 20092214

Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 70 лв.

Доставки се извършват в срок от 1-2 работни дни с куриерски фирми Спиди или Еконт до офис или посочен адрес. Цената на доставката се формира по определен от тях тарифен план според разстоянието и  теглото на поръчката.

Всички продукти се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

Имате право в срок до 14 дни да върнете закупеният продукт, като същият бъде в цялостен вид, неупотребен и с цялостна опаковка.

 

Подобни продукти